A legjobb gép sem működik rossz minőségű benzinnel

Ahogyan a teljesítményed sem lesz a maximumon,
ha fájdalom kínoz

Tudom, milyen érzés folyamatos hajtásban élni, állandóan a határidőkön pörögni. Egy idő után kezd elhatalmasodni rajtad a stressz és csak a munkára tudsz gondolni.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy napi 10-12 órát ülsz a gép előtt, mert haladni akarsz. A stresszel összeadódva odáig fajul az egész, hogy mindennapos hát-, és/vagy derékfájdalommal kell megküzdened.

hatfajas.png

A fájdalom pedig nagy úr, egy fertőzéshez hasonlóan rátelepszik a közérzetedre, így egyre levertebb leszel és éjszaka is álmatlanul forgolódsz, mert nem találod azt a pozíciót, amiben kényelmes és fájdalommentes lenne az alvás. Ismerős?

Mindez előbb-utóbb kihat a teljesítőképességedre.

Ugyanannyi munkához több időre lesz szükséged, ami csak frusztráltabbá tesz, végül éjszaka alig alszol – és azt is rosszul. Érthető, hogy reggel kimerülten, táskákkal a szemed alatt, rossz szájízzel ébredsz. Ezzel tovább csökken a hatékonyságod, ami miatt még feszültebb és levertebb leszel. 

 

Szeretnék hatékonyabb lenni!

 

Eljön az a pont, amikor a fájdalom annyira elhatalmasodik,
hogy érzed, szakemberhez kell fordulnod.

De mikor? – merül fel benned rögtön a kérdés.

Amikor kinyitod a naptárad, azt látod, hogy nem fér bele az idődbe a kezelés és az ingázás. Végül a halogatás mellett döntesz, mert úgy érzed, dolgoznod kell. Itt megjegyezném, hogy ez rossz hozzáállás, mert az egészséged nem csak rád tartozik.

Ha nem vagy kipihent és hatékony, hajlamossá válsz az idegességedet a kollégáidon vagy a családtagjaidon levezetni – akik valljuk be őszintén, nem ezt érdemlik. Éppen ezért nem áldozhatod be minden magadra szánt idődet a cég kedvéért.

Előbb-utóbb mindenki elfárad – te is. Azzal tehát, hogy egy-egy órát szakítasz a feltöltődésre, a környezetedben élőkkel is jót teszel. Tudom, hogy ez alatt is hajlamos vagy arra gondolni, mi mindent megcsinálhattál volna (mennyi telefont vagy e-mailt intézhettél volna el vagy haladhattál volna egy SOS projekttel).

De gondolj bele, mennyivel jobb a teljesítményed, amikor nem fáj semmid és a tested egy komfortos hely!
Ha ez a javulás csak 15%, akkor mennyivel lesz több a szabadidőd?

Azzal is tisztában vagyok, hogy amikor eljutsz erre a pontra, a közlekedésre szánt időt még mindig sajnálod. Éppen ezért házhoz megyünk (vagy oda, hol neked kényelmes). 

Gyakorlatilag egy mini masszázsszalont
rendezünk be nálad

otthon-masszazs.png

Itt a klasszikus szalonokhoz hasonlóan kiválaszthatod a neked megfelelő kezelést. Nálunk nemcsak a hagyományos (pl. sport, svéd), hanem a saját masszázsainkat is kérheted. Imádni fogod őket! 

Utóbbiak között van egy kifejezetten hátat, derekat és nyakat célzó, hát "doktor” névre keresztelt szolgáltatásunk. Ezt gyakran kérik az irodában dolgozók, akiknek az ülőmunka miatt ezek a kritikus testrészei.

 

Kíváncsi lettem, kipróbálom a hát "doktor" masszázst!

 

Mire számíthatsz a kezelés után?

  • enyhülni fog a fájdalom
  • felfrissülsz
  • felszabadultabb és kiegyensúlyozottabb leszel
  • többet fogsz nevetni
  • sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni
  • ellenállóbb leszel a betegségekkel és sérülésekkel szemben
  • jobban alszol 

Milyen gyakran ajánljuk a masszázst?

Az edzéshez hasonlóan a hangsúly a rendszerességen van, ami ebben az esetben heti, kétheti gyakoriságot jelent.

Erre azért van szükség, mert az első alkalommal az izmaid (ugyanúgy, ahogyan az edzésnél), fokozatosan szoknak hozzá az ingerhez. Tehát az az erősség, amit az először még kissé kellemetlennek találsz, azt 2. vagy 3. alkalommal már meg sem érzed.

A masszázs alatt előfordulhat enyhe fájdalom, de ettől nem kell megijedned. Az alapos masszázs ugyanis olyan, mintha rendesen átdolgoztattad volna az izmaidat, amire a letapadt izmok, csomók így reagálnak.

A rendszer kialakítása azért fontos,
mert ennek hiányában a problémák újra előjönnek.

 

Időpontot egyeztetek

 

Tudjuk, mit nem kaptál meg eddig a masszőröktől!

Azt, hogy az elköszönés után már nem foglalkoztak veled.

Egy vérbeli masszőr viszont nem fejezte be a munkát a masszírozás végén. Mert tudja, hogy a fájdalom csak egy tünet és nem ezt kell megszüntetni, hanem a kiváltó okot.

Azt valljuk, hogy az életmód döntő szerepet tölt be a probléma felmerülésében. Ezzel kapcsolatban is tanácsot adunk és nem tudjuk le annyival, hogy „jó lenne, ha kevesebbet ülnél”.

Tőlünk a masszázs mellé szuper, bevált ötleteket is kapsz, és ha úgy látjuk szükségét, kipróbált, megbízható szakemberhez irányítunk (pl. táplálkozási tanácsadásra). Ezen kívül bármilyen kérdéseddel fordulhatsz hozzánk, hogy képben is legyél.

 

Többet akarok tudni, beszéljünk!

 

A magas színvonalú szolgáltatás mellett
időt és energiát spórolunk neked.

Nem fogunk köntörfalazni, ezt belekalkuláltuk az árakba.

De belegondoltál már abba, hogy a rossz szakember milyen következményekkel jár?

Elmondjuk. A vége gerincbántalom, nehéz mozgás és gyógyszeres kezelés lesz. Ezzel pedig már nem élhetsz teljes életet, ráadásul pénzbe kerül – nem is kevésbe. Valld be őszintén: te sem szívesen tennéd függővé a napod egy-egy tablettától és utálnád, ha csak sántikálva tudnál sétálni az utcán.

A profi abban más, hogy a mindezt segít megelőzni. Ezen kívül nemcsak a munkájára, hanem a megjelenésére, illetve a higiéniára is kényesen ügyel.

"Meggyőztetek, nincs mit vesztenem,
ezt kipróbálom!"

"Bárkinek tudtok segíteni?"

Mondhatnánk, hogy igen, de akkor amatőrök lennénk. Ha ilyennel találkozol, akkor legyen az neked is gyanús. A jó hír, hogy egy neked ingyenes és kötelezettségmentes telefonon mindent át tudunk beszélni. Viszont csak akkor tudunk segíteni, ha

  • budapesti vagy, és
  • komolyan meg szeretnél szabadulni a fájdalmadtól.

Ha mindkettő igaz rád, töltsd ki ezt a kis űrlapot és mi keresni fogunk 24 órán belül, utána pedig mindent megteszünk, hogy neked jobb legyen! 

 

Vannak gyakran felmerülő kételyek,
amelyeket egy csokorba szedtünk.

 (Ha van benned olyan kérdés, ami itt nem szerepel, kérlek, küldd el nekünk e-mailben.)

"Gyakran fáj a fejem, de a háttérben nem betegség áll. Mi lehet az oka?"

A naponta 8-12 óra gép előtt ülés következményeként fejfájás jelentkezhet, amit a megkeményedett izmok okoznak. Ez megszüntethető például svédmasszázzsal, ami helyi vérbőséget idéz elő.

"Félek, mert a legutóbbi masszázs egy kínzással ért fel."

Ezt nem egyszer hallottuk már. Ilyen akkor fordul elő, ha a magát szakembernek nevező masszőr agresszív mozdulatokkal, szinte nekiesik az izmoknak. Ez egyrészt nagyon kellemetlen és fáj, másrészt elveszi a kedved az egésztől. Mi figyelünk arra, hogy csak annyira erős mozdulatokat alkalmazzunk, ami még nem kellemetlen és megkérdezzük, nem érzed-e túl erősnek (vagy gyengének) a masszőr kezét. 

"A kezelés alatt csak feszültebbnek éreztem magam."

Ez akkor fordul elő, ha azt érzed a masszőrön, hogy bizonytalan abban, amit csinál. A csapatunk kizárólag olyanokból áll, akik magabiztosan alkalmazzák a fogásokat – ezzel azt érzed, jó kezekben vagy.

 beszelo-masszor.png

"Kikapcsolódni mentem, de a masszőrnek egyszerűen be nem állt a szája."

Mi akkor beszélgetünk veled, ha szeretnéd. Ha erre nem tartasz igényt, akkor hagyjuk, hogy teljesen kikapcsolj és elmerülj a gondolataidban. Tiszteletben tartjuk, hogy minden vendégnek más igényei vannak és ehhez alkalmazkodunk.

"Külföldre költözött a masszőröm és ódzkodom egy idegen érintésétől."

Tudjuk, mennyire fontos szempont a masszőr kiválasztásánál a bizalom. Szeretnénk, ha elengednéd a félelmeidet, ezért mindent megbeszélhetsz velünk, és ha neked jobban megfelel, akkor az első alkalommal kifejezetten gyengédebb mozdulatokat alkalmazunk. Ezen kívül, ha jobban belegondolsz, ez a szituáció nem tér el attól, mint amikor az orvos megnézi, megduzzadtak-e a nyirokcsomóid.

"Sem türelmem, sem időm nincs arra, hogy a dugóban üljek."

Éppen ezért mi megyünk hozzád, mert tudjuk, mekkora érték ma az idő. Arról nem is beszélve, hogy ez egy plusz stresszfaktor lehet.

 

Időpontot foglalok, hívjatok fel!

cetli-garancia.png"Jó érzés" megelégedettségi garancia

Mit vársz el a masszázstól - teljesen jogosan?


1. "Ne fájjon és ne sérüljek meg!"

Mi tudjuk, milyen érzés, ha valahol valami fáj, és semmiképp nem újabb fájdalommal akarunk segíteni rajtad! Szükség van egy bizonyos erősségre, ami szükséges a masszázs hatékonyságához, de nem fogunk túlmenni azon a határon, ami még kellemesen elviselhető számodra is!

Mindezt olyan profizmussal, ami biztonságot nyújt a testednek és lelkednek egyaránt.

2. "Kikapcsolhassak!"

Tudjuk, mennyire kevés időd van, ezért nem fogjuk üres csacsogással vagy hosszú, unalmas bemutatkozással elvenni az értékes perceidet. Nálunk ugyan nem a meditációs zenén és a füstölőn van a hangsúly - mert a masszázs erejében és kezünk hatásában hiszünk -, de ha igényed van rá, mindent megkapsz, ami ahhoz szükséges, hogy még "nyomás" alatt is ellazulhass!

3. "Legyen hatása!"

Szeretnénk mi is hatással lenni rád, ezért mindent meg fogunk tenni, de ehhez a te segítségedre is szükségünk van! Mondj el mindent, amit tudnunk kell az egészségi állapotodról és az igényeidről, cserébe pont azt és pont ott és pont úgy fogjuk masszírozni neked, amitől igazán hatékony lesz a masszász!

Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy te is és mi is azt szeretnénk, hogy jó érzéssel távozz, majd jó érzéssel térj hozzánk vissza. Ugye?

Ennek biztonságát nyújtjuk neked a hármas garanciánkkal, ami azt jelenti, hogyha valami miatt a kezelés végén nincs egy "Hú, de jó volt!" érzésed - és ezt jelzed nekünk -, minden kifogás nélkül fizetés nélkül távozhatsz. Meg fogjuk kérdezni a miérteket, csak hogy tanulhassunk, de nem fogunk vitatkozni az érzéseiddel.

Mert nekünk ez így jó érzés!

 

Időpontot foglalok, hívjatok fel!

 

Ha most van kérdésed, hívd Tamást, aki a masszőrcsapat vezetője és minden kérdésedre válaszolni fog! Ha épp masszírozna valakit, akkor nem tudja felvenni, de ahogy szabad lesz a keze, azonnal visszahív!
Telefonszám: 06/70-618-0907

Szólj hozzá!
2018. február 15. 21:52 - MasszázsCetli

A bejegyzés trackback címe:

https://masszazscetli.blog.hu/api/trackback/id/tr1813672832
süti beállítások módosítása